Winkels 
In deze winkels kun je mijn foto's en afbeeldingen bestellen:

- Fotoboek Dordrecht in Detail

- Online winkel Werk aan de Muur

- Online winkel ArtPal

- Online winkel RedBubble

Social Media en fotografiewebsites

Facebook

Instagram fotografie

- Instagram digitale kunst

Flickr 

500PX

Zoom.nl

DigifotoStarter

DigifotoPro 

Etejo

Over mij

Zo lang ik me herinner, ben ik creatief. Mijn stijl is een samensmelting van realiteit en fantasie, waarbij ik speel met kleuren, licht en compositie om een betoverende sfeer te creëren. 

Fotografie
Ik fotografeer met een Nikon D3300 en een iPhone 14 die ik altijd bij me heb om vast te leggen wat ik zie. Dieren, close-ups in de natuur, landschappen, maar ook stadsgezichten en oude gebouwen. Actiefoto's van mijn hond tijdens het spelen. Een foto is een momentopname van de werkelijkheid. Door te bewerken, maak ik van dat moment iets speciaals. Details en kleur bepalen de sfeer, net als bij een echt schilderij.

Benieuwd waar mijn interesse voor fotografie vandaan komt, bezoek dan de website van mijn vader, Cees Vermeulen: https://fotogalerij-cees-vermeulen.webnode.nl/

Digitale kunst
Naast fotografie maak ik ook digitale kunst waarbij ik mijn fantasie vorm geef met behulp van software. Hierbij zijn de mogelijkheden onbeperkt en kan ik vrij vormgeven, niet afhankelijk van een bestaand beeld.  

Ook deze afbeeldingen zijn als afdrukken te koop. Traditioneel voor aan de muur en als origineel cadeau. De echte fans kunnen namelijk kiezen uit verschillende leuke artikelen. Denk aan onderzetters, kussens, telefoonhoesjes, tassen, bekers, ansichtkaarten en nog veel meer.

©2022 Nicolette Vermeulen fotografie 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin